Kljub temu da smo že globoko v mesecu decembru in da je kolesarska scena v teh zimskih mesecih bolj v ozadju, pa se na tem področju dogajajo številne spremembe povezane s prestopi kolesarjev in novimi sponzorji. Tako je tudi Tadej Pogačar podpisal pogodbo o sodelovanju z italijanskim proizvajalcem kolesarskih čevljev DMT. V novi sezoni bo tako Tadej nastopal z njihovim modelom DMT KR1, ki se uvršča v sam svetovni vrh kolesarske obutve. Elegantna oblika modernega dizajna združena z vrhunskimi materiali, ki zagotavljajo potrebno udobnost, zračnost in zahtevano togost, so temelji za vrhunsko lahek kolesarski čevelj.

»Veselim se sodelovanja s podjetjem DMT, saj je vsak detajl v kolesarjenju na najvišji ravni zelo pomemben. Veselim se partnerja s katerim lahko naredim še korak naprej v prihodnosti, in komaj čakam, da tudi na dirkah preizkusim njihov najnovejši model. ,« pa je povedal Tadej ob predstavitvi novega osebnega sponzorja.

Podjetje DMT s sedežem v Veroni že več kot 40 let izdeluje vrhunske kolesarske čevlje tako za cestno, gorsko, enduro kot freeride kolo.

www.dmtcycling.com

Foto: Alen Milavec