Kdo smo

Spletno stran www.tadej-pogacar.com in spletno trgovino www.tadej-pogacar.com/trgovina upravlja Profidtp d.o.o , Gradišče VI 4, 1291 Škofljica (Matična št.: 2185016). Politiko zasebnosti smo pripravili z namenom posredovanja informacij o zbiranju in procesiranju osebnih podatkov, kadar so v uporabi produkti in storitve ponujene iz uradne spletne strani www.tadej-pogacar.com

Ravnanje z osebnimi podatki se obravnava v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Varovanje in uporaba osebnih podatkov

Profidtp d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Profidtp d.o.o. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

V izjemnih primerih bodo podatki, ki jih Profidtp d.o.o. zbira in obdeluje, razkriti le v primeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Profidtp d.o.o..

Katere podatke zbiramo

Za potrebe poslovanja Profidtp d.o.o. spletne trgovine zbiramo naslednje podatke uporabnikov:
• ime in priimek,
• naslov in kraj bivanja,
• naslov elektronske pošte
• kontaktno telefonsko številko,
• ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo. Uporabnik ima kadarkoli možnost zahtevati izbris vseh svojih osebnih podatkov – glej poglavje “Zahtevajte izbris svojih podatkov”.

Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Profidtp d.o.o. med drugimi shrani tudi druge piškotke – več o tem v poglavju “Piškotki”.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Profidtp d.o.o. shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebne podatke, prosimo podajte zahtevo za izbris podatkov na elektronski naslov info@tadej-pogacar.com

Piškotki

Kaj so piškotki in čemu so namenjeni

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naložijo spletišča, ki jih obiščete. Piškotki se na široko uporabljajo za delovanje spletnih spletne strani delovale ali bolj učinkovito delovanje, pa tudi za pridobivanje informacije lastnikom spletne strani.

Piškotki v uporabi

IME NAMEN
viewed_cookie_policy Piškotku se nastavi vrednost “yes”, kadar uporabnik vidi in se strinja z Cookie law informacijsko pasico.
_icl_current_language Piškotek izhaja iz WordPress vtičnika WPML za večjezično podporo. Hrani vrednost nastavljenega jezika za ogled strani.
wordpress_* Piškotek za prijavljenega uporabnika.
wordpress_logged_in_* Piškotek za prijavljenega uporabnika.
woocommerce_cart_hash Piškotek hrani kodiran niz, ki predstavlja vsebino WooCommerce nakupovalne košarice.
woocommerce_items_in_cart Pikotek beleži, če so prisotni artikli v WooCommerce nakupovalni košarici.
woocommerce_recently_viewed Pikotek hrani polje z do 15 nazadnje ogledanimi artikli.
wp_woocommerce_session_* Pikotek hrani unikaten identifikator za nakupovalca in služi iskanju košarice med podatki nakupovalcev.
_ga Piškotek služi razlikovanju uporabnikov. Izvor: Google Analytics
_gid Piškotek služi razlikovanju uporabnikov. Izvor: Google Analytics
_gat Piškotek služi zaviranju zahtevkov. Izvor: Google Analytics
__utma Piškotek služi razlikovanju uporabnikov in sej. Izvor: Google Analytics
__utmt Piškotek služi zaviranju zahtevkov. Izvor: Google Analytics
__utmb Piškotek se uporablja za določanje novi sej/obiskov. Izvor: Google Analytics
__utmc Piškotek se uporablja za določanje novi sej/obiskov. Izvor: Google Analytics
__utmz Piškotek hrani izvor prometa ali kampanje in služi določanju prihoda na spletno stran. Izvor: Google Analytics
__utmv Piškotek hrani uporabniške spremenljivke po meri. Izvor: Google Analytics

Izbris piškotkov

Večina brskalnikov ima že samodejno nastavljeno samodejno sprejemanje piškotkov. Seveda že večina brskalnikov omogoča, da si lahko uporabnik sam nastavi način shranjevanja piškotkov. S tem, ko onemogočite piškotke spletna stran ne bo delovala pravilno oziroma bodo njene funkcionalnosti onemogočene.
Navodila za omogočanje nastavitev lahko najdete tukaj:
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Če želite preprečiti sledenje storitve Google Analytics na vseh spletnih mestih, obiščite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.