• Tadej Pogačar, #1 Cyclist in the world

Politika zasebnosti

Kdo smo

Spletno stran in spletno trgovino www.tadej-pogacar.com/shop upravlja Profidtp d.o.o , Gradišče VI 4, 1291 Škofljica (Matična št.: 2185016). Politiko zasebnosti smo pripravili z namenom posredovanja informacij o zbiranju in procesiranju osebnih podatkov, kadar so v uporabi produkti in storitve ponujene iz uradne spletne strani www.tadej-pogacar.com.

Ravnanje z osebnimi podatki se obravnava v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Varovanje in uporaba osebnih podatkov

Profidtp d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Profidtp d.o.o. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

V izjemnih primerih bodo podatki, ki jih Profidtp d.o.o. zbira in obdeluje, razkriti le v primeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Profidtp d.o.o..

Katere podatke zbiramo

Za potrebe poslovanja Profidtp d.o.o. spletne trgovine zbiramo naslednje podatke uporabnikov:

  • ime in priimek,

  • naslov in kraj bivanja,

  • naslov elektronske pošte

  • kontaktno telefonsko številko,

  • ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo. Uporabnik ima kadarkoli možnost zahtevati izbris vseh svojih osebnih podatkov – glej poglavje “Zahtevajte izbris svojih podatkov”.

Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Profidtp d.o.o. med drugimi shrani tudi druge piškotke – več o tem v poglavju “Piškotki”.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Profidtp d.o.o. shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebne podatke, prosimo podajte zahtevo za izbris podatkov na elektronski naslov.

Kaj so piškotki in čemu so namenjeni

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naložijo spletišča, ki jih obiščete. Piškotki se na široko uporabljajo za delovanje spletnih spletne strani delovale ali bolj učinkovito delovanje, pa tudi za pridobivanje informacije lastnikom spletne strani.

Piškotki v uporabi


Ime Skupina Namen Čas Lasten oz. zunanji
sPopup1634906997545
Funkcionalnost Pojavno okno za naročnino na novice 1 teden Lastni piškotek
session_id
Bistveni
Identifikacija posamezne brskalne seje
3 mesece Lastni piškotek
tz
Bistveni
Določi časovni pas uporabnika
Seja Lastni piškotek
visitor_uuid
Bistveni Anonimizirano spremljanje uporabniške uzkušnje
1 leto HotJar
_ga
Funkcionalnost
Anonimizirano štetje in sledenje ogledom strani
2 leti Google analytics
_gid
Funkcionalnost
Registrira edinstven ID, ki se uporablja za ustvarjanje statističnih podatkov 1 dan Google analytics
frontend_lang
Bistveni
Identifikacija jezika
Seja Lastni piškotek

Izbris piškotkov

Večina brskalnikov ima že samodejno nastavljeno samodejno sprejemanje piškotkov. Seveda že večina brskalnikov omogoča, da si lahko uporabnik sam nastavi način shranjevanja piškotkov. S tem, ko onemogočite piškotke spletna stran ne bo delovala pravilno oziroma bodo njene funkcionalnosti onemogočene.

Navodila za omogočanje nastavitev lahko najdete tukaj:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari

Če želite preprečiti sledenje storitve Google Analytics na vseh spletnih mestih, obiščite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.