Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine ToP Tadej Pogačar shop so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Splošno uredbo o varstvu podatkov, EU 2016/679 (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje.

Ponudnik spletne trgovine Profidtp d.o.o., Gradišče VI 4, 1291 Škofljica, Slovenija SI56342764, se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Kljub temu, da se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naši strani pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in veljajo v trenutku oddaje naročila.

Čeprav so fotografije prodajnih artiklov natančne, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Plačila

Omogočeni so naslednji načini plačila:

 • Plačilo po predračunu na TRR
 • PayPal
 • Kreditna / debetna kartica
 • Osebni prevzem v času delovnih ur v pisarni podjetja PROFIDTP d.o.o. v Trzinu, Motnica 7a (2. nadstropje) ob predhodni najavi na telefon: 051 322 203 ali na mail: shop@tadej-pogacar.com

Ko boste oddali vaše naročilo, vam bomo preko elektronske pošte samodejno posredovali informacije o plačilu in dostavi. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o vsebini naročila, plačilu in dostavi). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Postopek nakupa

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti s podatki o plačilu in dostavi. Kupcu so na spletni strani trgovine vselej dostopni podatki o vsebini vseh njegovih oddanih naročil. Po prejemu naročila odpremimo blago v najkrajšem možnem času.

Dostava

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Za območje Slovenije je rok dobave do 5 delovnih dni, za območje Evrope do 8 delovnih dni, za preostali svet pa do 12 delovnih dni, če je izdelek na zalogi. V primeru, da izdelek ni na zalogi se čas dobave podaljša za dodatnih 5 delovnih dni.

V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

Možen je tudi osebni prevzem v pisarni podjetja PROFIDTP d.o.o. v IOC v Trzinu, Motnica 7a (2. nadstropje). Za osebni prevzem je obvezna predhodna najava na telefon: 051 322 203.

Stroški dostave

Stroški pošiljanja za območje Slovenije znašajo 4,90 EUR z DDV, za Evropo 9,90 EUR z DDV, za Severno Ameriko, Južno Ameriko, Afriko, Azijo, Avstralijo in Oceanijo pa 14,90 z DDV.

Kontaktni podatki in podatki za nakazilo

PROFIDTP d.o.o.
Gradišče VI 4
1291 Škofljica
Slovenija
e-mail: shop@tadej-pogacar.com
TRR: SI56 0313 1100 0424 183
Sklic: SI00 (+številka naročila)
SWIFT BIC C: SKBASI2X
ID za DDV: SI56342764
Matična številka: 2185016

Naročilo po predračunu velja le 7 delovnih dni. Tako tudi artikle naročene po predračunu hranimo le 7 delovnih dni. Po izteku tega roka se smatra, da odstopate od nakupa, zato vaše naročilo storniramo in artikle vrnemo v prodajo.

Vračilo blaga

Če vam izdelek ne ustreza ga lahko v petih delovnih dneh po prejemu vrnete na naš naslov. Pred tem nas o vračilu obvestite na elektronski naslov: shop@tadej-pogacar.com.

Stroške pošiljanja vračila krije kupec sam.

Vračilo plačila bo izvedeno takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe in vračilu blaga. Vračilo kupnine izvedemo samo preko osebnega bančnega računa. Gotovine ne izplačujemo.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.