Za navijače

Nakup majice Tadeja Pogačarja

Za vse navijače imamo veselo novico. Na voljo so majice za vse navijače Tadeja Pogačarja. Majice so v značilni rdeči barvi in na voljo v dveh krojih – moški in ženski kroj. Za moške so na voljo velikosti S, M, L in XL, za ženske pa S, M in L. Cena majice je 22€ in stroški poštnine. Plačilo je po povzetju.

Do nedelje, 30. junija 2019 pa je cena majice 20€ in stroški poštnine!


Majice Tadeja Pogačarja za 5 najboljših navijaških fotografij iz Dirke po Sloveniji

Spoštovani navijači, pripravili smo še nekaj za vas, ki nas spremljate in vzpodbujate ob progi. Na elektronski naslov info@tadej-pogacar.com nam pošljite vašo navijaško fotografijo z letošnje Dirke po Sloveniji. Pet najboljših bomo nagradili z navijaško majico Tadeja Pogačarja.


Dirka po Sloveniji 2019

Na Dirki po Sloveniji bo nastopil tudi Tadej Pogačar. Ker nas Tadej letos nenehno preseneča, se bomo potrudili tudi mi. Pripravili mu bomo presenečenje na trasi letošnje dirke po Sloveniji. Za ta namen bomo podarili po 5 navijaških zastav za vsako slovensko pokrajino, ki jo bo letos dirka obiskala.

Tadej Pogačar in zastava

Zastavo boste prejeli tisti navijači, ki boste med prvimi poslali sporočilo na e-mail:
info@tadej-pogacar.com z osebnimi podatki in naslovom, kamor naj vam pošljemo zastavo.

Naša edina želja je, da z zastavo navijate za našega Tadeja, kot tudi za ostale naše kolesarje!

Ker Fun Club Tadeja Pogačarja poganjamo prostovoljci in navdušeni podporniki Tadeja, bomo veseli kakršnekoli donacije, s katero bomo lahko kupili še večje število navijaških zastav. S tem bomo omogočili še večjemu številu navijačev, da prejmejo zastavo in ob trasi tekme spodbujajo, ne samo Tadeja, ampak vse naše kolesarje.

Srečamo se 19. – 23. junija na Dirki po Sloveniji!