Pisalo se je leto 2019, ko je Tadej Pogačar prvič stopil na svetovno kolesarsko sceno. Kljub nespornemu talentu pa je verjetno le malokdo verjel, da bo Tadej zgolj eno leto kasneje že eno najbolj zvenečih imen v svetovni kolesarki karavani. V zgolj dveh letih tekmovanja na najvišji ravni se Tadej lahko pohvali s številnimi zmagami, med katerimi nedvoumno izstopa zmaga na dirki vseh dirk – Tour de France. Vas, najbolj zveste navijače Tadeja Pogačarja, pa vabimo da pokažete svoje znanje in odgovorite na nagradno vprašanje ter z malo sreče osvojite eno od privlačnih nagrad.

Koliko etapnih zmag na »velikih dirkah« (Dirka po Franciji, Italiji in Španiji) je v svoji karieri že osvojil Tadej Pogačar?

  • Nagrade:

    1. nagrada: koledar 2021

    2. nagrada: rumena majica TDF 2020

    3. nagrada: dežni pončo in 3D nalepka

Nakup majice in drugih navijaških artiklov Tadeja Pogačarja

Za vse navijače imamo veselo novico. Na voljo so majice za vse navijače Tadeja Pogačarja. Majice so v značilni rdeči barvi in na voljo v več krojih – moški,  ženski in otroški kroj. Velikosti glede na kroj pa preverite v naši trgovini. Poleg majic pa smo pripravili še druge navijaške artikle.

Slike za ozadje računalnika ali telefona

Za navijače imamo poleg navijaških pripomočkov tudi nekaj za vaša računalniška namizja ali telefonska ozadja. Za vas bomo mesečno oblikovali ozadja, kjer predstavimo Tadeja Pogačarja na dirki ali treningu. Vsa ozadja pridejo skupaj s koledarjem, če pa vam je ozadje všeč, smo za vas pripravili tudi različico brez koledarja in tako je vaše priljubljeno namizje lahko z vami vse leto.

Na začetku je slika za predogled, naprej pa sami izberete ustrezno velikost slike, ki bo čim bolje ustrezala vašemu namizju.