UAE Tour 2021 - Tadej Pogacar Win 3rd stage

Tadej Pogačar je izpolnil svoj prvi veliki cilj v sezoni in slavil na domači Dirki po ZAE. Ob omembi kolesarske dirke po ZAE je pri številnih posameznikih prva asociacija pogosto vezana na neskončno ravnino, obdano s peščenimi sipinami. Navkljub številnih stereotipom pa Dirka po ZAE ponuja tudi nekaj vzponov, na katerih si je pomembno prednost za zmago v skupni razvrstitvi nabiral Tadej Pogačar. Tokrat vas sprašujemo:

 • Nagrade:

  1. nagrada: navijaška majica
   Tadej Časar

  2. nagrada: koledar 2021
   Alexander MacDonald

  3. nagrada: dežni pončo
   Victor Brouwers

Odgovori

Slike za ozadje računalnika ali telefona

Za navijače imamo poleg navijaških pripomočkov tudi nekaj za vaša računalniška namizja ali telefonska ozadja. Za vas bomo mesečno oblikovali ozadja, kjer predstavimo Tadeja Pogačarja na dirki ali treningu. Vsa ozadja pridejo skupaj s koledarjem, če pa vam je ozadje všeč, smo za vas pripravili tudi različico brez koledarja in tako je vaše priljubljeno namizje lahko z vami vse leto.

Na začetku je slika za predogled, naprej pa sami izberete ustrezno velikost slike, ki bo čim bolje ustrezala vašemu namizju.

Nakup majice in drugih navijaških artiklov Tadeja Pogačarja

Za vse navijače imamo veselo novico. Na voljo so majice za vse navijače Tadeja Pogačarja. Majice so v značilni rdeči barvi in na voljo v več krojih – moški,  ženski in otroški kroj. Velikosti glede na kroj pa preverite v naši trgovini. Poleg majic pa smo pripravili še druge navijaške artikle.