Decembrska nagradna igra

Za Tadejem Pogačarjem je še ena nepozabna sezona, ki jo je slovenski fenomen začel in zaključil z zmago. Sezono je odprl s skupno zmago na »domači« Dirki po ZAE, nato je pokoril konkurenco na Dirki od Tirenskega do Jadranskega morja, kasneje pa prišel tudi do prve zmage na kolesarskem spomeniku Liege–Bastogne–Lige. V sklopu priprav se je veselil tako željene zmage na Dirki po Sloveniji, nato pa v slogu legend ubranil zmago na dirki vseh dirk – Dirki po Franciji. Sledil je uspeh na olimpijskih igrah v Tokiu, jesenski del sezone pa je kronal z zmago na še drugem spomeniku – Dirki po Lombardiji in tako zmagovito zaključil svojo tekmovalno pot v letu 2021.

Tadej pogačar se vrača domov

Tadej je v izjemni sezoni 2021 poleg številnih zmag nabral tudi kar lepo število kilometrov.
Tokrat vas sprašujemo, koliko kilometrov je prekolesaril Tadej Pogačar na dirkah v letu 2021?

9408 km

 • Nagrade prejmejo:

  1. nagrada: rumena majica TDF 2021
   Florian Markl

  2. nagrada: silikonska zapestnica in navijaški tatuji
   Rok Korimšek

  3. nagrada: kolesarske nogavice
   Giacinto Primiani

Odgovori

Slike za ozadje računalnika ali telefona

Za navijače imamo poleg navijaških pripomočkov tudi nekaj za vaša računalniška namizja ali telefonska ozadja. Za vas bomo mesečno oblikovali ozadja, kjer predstavimo Tadeja Pogačarja na dirki ali treningu. Vsa ozadja pridejo skupaj s koledarjem, če pa vam je ozadje všeč, smo za vas pripravili tudi različico brez koledarja in tako je vaše priljubljeno namizje lahko z vami vse leto.

Na začetku je slika za predogled, naprej pa sami izberete ustrezno velikost slike, ki bo čim bolje ustrezala vašemu namizju.

Nakup majice in drugih navijaških artiklov Tadeja Pogačarja

Za vse navijače imamo veselo novico. Na voljo so majice za vse navijače Tadeja Pogačarja. Majice so v značilni rdeči barvi in na voljo v več krojih – moški,  ženski in otroški kroj. Velikosti glede na kroj pa preverite v naši trgovini. Poleg majic pa smo pripravili še druge navijaške artikle.