Dirka po Sloveniji je Tadeju že dolgo pri srcu, saj je na njej nastopal že kot najstnik. Dirke se je nazadnje udeležil 2019 kot član ekipe UAE Team Emirates in tako kot vsakič do tedaj, osvojil belo majico za najboljšega mladega kolesarja na dirki. Letos prihaja Tadej na dirko po Sloveniji kot prvi favorit z jasnim ciljem – osvojiti zeleno majico za skupno zmago, ki se mu že “predolgo” izmika.

 • Nagrajenci:

  1. nagrada: navijaška majica (rdeča) + kartica z lastnoročnim podpisom (TDF)
   Ana Žmavc

  2. nagrada: kolesarske nogavice + kartica z lastnoročnim podpisom (TDF)
   Petr Pavlišen

  3. nagrada: dežni pončo + kartica z lastnoročnim podpisom (TDF)
   Javier Esteve

Odgovori

Slike za ozadje računalnika ali telefona

Za navijače imamo poleg navijaških pripomočkov tudi nekaj za vaša računalniška namizja ali telefonska ozadja. Za vas bomo mesečno oblikovali ozadja, kjer predstavimo Tadeja Pogačarja na dirki ali treningu. Vsa ozadja pridejo skupaj s koledarjem, če pa vam je ozadje všeč, smo za vas pripravili tudi različico brez koledarja in tako je vaše priljubljeno namizje lahko z vami vse leto.

Na začetku je slika za predogled, naprej pa sami izberete ustrezno velikost slike, ki bo čim bolje ustrezala vašemu namizju.

Nakup majice in drugih navijaških artiklov Tadeja Pogačarja

Za vse navijače imamo veselo novico. Na voljo so majice za vse navijače Tadeja Pogačarja. Majice so v značilni rdeči barvi in na voljo v več krojih – moški,  ženski in otroški kroj. Velikosti glede na kroj pa preverite v naši trgovini. Poleg majic pa smo pripravili še druge navijaške artikle.